Rekisteri-ja tietosuojaseloste

Rekisterinpitäjä

Tmi Freia Luminka

Rekisterin nimi

Asiakas- ja markkinointirekisteri; potilasrekisteri

 

Yleistä

Tämä tietosuojaseloste sisältää tietoa mitä henkilötietoja kerätään, millä periaattein niitä käsitellään, sekä mitä oikeuksia ja vaikuttamismahdollisuuksia sinulla on tietojasi koskien.

Tietosuojaselosteeseen voidaan tehdä päivityksiä toiminnan kehittyessä tai lainsäädännön muuttuessa.

Käyttämällä palvelujani, tätä verkkosivustoa tai ottamalla yhteyttä, hyväksyt että sinua koskevia henkilötietoja käsitellään tämän tietosuojaselosteen mukaisesti.

 

Mihin tarkoitukseen henkilötietojani kerätään ja käsitellään?

Sinua koskevia henkilötietoja kerätään, säilytetään ja käsittellään sinua vain ennalta määriteltyihin tarkoituksiin. Pääasiallisia käyttötarkoituksia ovat:

  • Asiakassuhteen hoitaminen
  • Asiakastietojen ja käyttäjätunnusten ylläpitäminen
  • Palveluiden tuottaminen ja toimittaminen
  • Laskutus
  • Yhteydenottopyyntöihin vastaaminen
  • Sopimusvelvoitteiden toteuttaminen
  • Oikeudellisten velvoitteiden ja vaateiden täyttäminen
  • Palveluiden kohdentaminen

 

Mitä henkilötietoja minusta kerätään ja mistä lähteistä?

Keräämme sinua koskevia henkilötietoja pääasiassa sinulta itseltäsi yhteydenottojen yhteydessä tai palveluidemme käytön yhteydessä.

Tyypillisesti saatamme saada suoraan sinulta seuraavia tietoja:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Puhelinnumero
  • Osoite
  • Asiakkuuteen liittyviä tietoja, kuten tilaushistoria
  • Asiakastapaamisista käyntipäivämäärät sekä kunkin käynnin kohdalta asiakkaan tapaamisen kannalta keskeiset tiedot (vain pääkohdat).

 

 

Markkinointirekisteriin (sähköpostilista) on yleensä mahdollista rekisteröityä pelkällä sähköpostiosoitteella.

Syöttämällä henkilötietoja freialuminka.com- verkkosivuilla oleviin lomakkeisiin tai muutoin käyttäjän ilmoittaessa henkilötietojaan, käyttäjä hyväksyy henkilötietojensa keräämisen, käytön ja luovuttamisen tämän tietosuojaselosteen mukaisesti tässä tietosuojaselosteessa ilmoitettuun rajoitettuun tarkoitukseen.

Millä perusteella henkilötietoja käsitellään?

Tietoja käsitellään aina llain edellyttämällä perusteella. Henkilötietojasi voidaan käsitellä usealla eri perusteella: sopimuksen täytäntöönpanemiseksi ja oikeudellisten velvoitteiden täyttämiseksi. Myös yksinkertaisesti palveluitteni tarjoamiseksi sekä liiketoimintamme harjoittamiseen ja kehittämiseen.

Kuka käsittelee tietojani ja luovutetaanko niitä kolmansille?

Henkilötietojasi käsittelee luottamuksellisesti ainoastaan rekisterin ylläpitäjä.

Luovutetaanko tietojani EU:n ulkopuolelle?

Ei luovuteta EU/ETA-alueen ulkopuolelle.

Kauanko henkilötietojani säilytetään?

Henkilötietojasi ei säilytetä pidempään kuin on tarpeellista niiden käyttötarkoitukselle tai kuin sopimus tai laki vaatii. Rekisterinpitäjällä on kuitenkin potilaslakiin ja kirjanpitolakiin liittyvä lakisääteinen velvollisuus kerätä ja säilyttää tietoja määrätyn ajan.

Miten tietojani säilytetään ja suojataan?

Tietojasi säilytetään palveluntarjoajan palvelimilla, jotka on suojattu alan yleisten käytäntöjen mukaisesti. Kerätyt ja käsitellyt henkilötiedot pidetään luottamuksellisina Pääsy henkilötietoihisi on suojattu käyttäjäkohtaisin tunnuksin, salasanoin ja käyttöoikeuksin.

Asiakaskäynneistä koostuva potilasrekisteri eli asiakaskäyntien tietokanta säilytetään muistitikulla ja lukitussa kaapissa lukitussa tilassa.

Tietojen antamisen pakollisuus ja antamatta jättämisen seuraukset?

Jos et anna henkilötietoja tai salli niiden käsittelyä, palveluntarjoaja ei todennäköisesti pysty palvelemaan sinua ja täyttämään toimintansa tarkoitusta. Jos et halua, että tietojasi käsitellään tämän tietosuojaselosteen mukaisesti, älä luovuta mitään tietoja.

Voidaanko tätä tietosuojaselostetta päivittää?

Tämä seloste voi päivittyä toimintani taikka tietosuojaperiaatteiden muuttuessa. Päivitykset voivat tulla ajankohtaisiksi myös lainsäädännön muuttuessa. Muutokset tulevat voimaan, kun olemme julkaisseet päivitetyn tietosuojaselosteen. Tästä syystä on toivottavaa tutusttua tämän tietosuojaselosteen sisältöön säännöllisin väliajoin.

Onko minulla oikeus tarkistaa tietoni?

Rekisteröidyllä on oikeus tarkastaa itseään koskevia tietoja sekä pyytää oikaisemaan häntä koskevia virheellisiä tai puutteellisia tietoja.

 

Rekisteröidyllä on oikeus pyytää tietojen poistamista, jos tietojen käsittely ei ole tarpeen. On kuitenkin huomioitava, että rekisterinpitäjällä on potilaslakiin ja kirjanpitolakiin liittyvä lakisääteinen velvollisuus kerätä ja säilyttää tietoja määrätyn ajan.

 

Rekisteröidyllä on oikeus tehdä kantelu tietosuojavaltuutetulle, jos hän kokee, että hänen henkilötietojaan käsiteltäessä rikotaan voimassa olevaa tietosuojalainsäädäntöä.

 

Mihin voin ottaa yhteyttä tietosuoja-asioissa?

Yhteystiedot:

Freia Luminka

info@freialuminka.com

+358 50 3043429

Tietosuojavaltuutetun yhteystiedot: www.tietosuoja.fi/fi/index/yhteystiedot.html