Palvelut

 

Valmennus / mentorointi

Valmennus kanssani aut­taa, kun kaipaat muutosta, olet valmis omankokoisiin saappaisiisi ja/tai tarvitset omaa kasvuasi tukevaa ammattilaista.

Mentoroinnista saat tukea ammatilliselle kasvullesi omannäköiseen työelämään.

Discussions & mentoring also available in English!

 

Ryhmät

Tule mukaan kasvuasi tukevaan Naisen Villi Voima – ryhmään. Opit kuulemaan ja ilmaisemaan tarpeesi ja tunteesi ja kytkeydyt omaan voimaasi. Sinulla on lupa luoda, näkyä ja kuulua! 

Miksi työskennellä kanssani

Lue kokemuksia ihmisiltä joiden kanssa olen työskennellyt.
  • ”Freia, kiitos paljon työstäsi. Sinulla on ihmisiin koko loppuelämän kestävä vaikutus. Olet työlläsi ja lämpimällä lähestymistavallasi auttanut minua ja perhettäni huimasti. Olet empaattinen ja kannustava ja valitsemillasi sanoilla on ollut paljon voimaa.”
  • ”Freialle lämmin kiitos läsnäolosta, tyyneydestä. Rauhallisesta, tasapuolisesta ryhmän luotsaamisesta annetun ajan puitteissa. Olit helposti lähestyttävä ja kiinnostunut meistä ryhmäläisistä.”
  • ”Sydämelliset kiitokset avoimesta kohtaamisesta. Lämmin ja asiantuntija. Freia tekee juuri oikeaa työtä.”
  • ”Hän on empaattinen, ammattitaitoinen, läsnä ja osasi poimia ihmisten puheista aina sen punaisen langan vaikka se ei aina varmasti ollut helppoa.”
  • ”Freia oli ihana, lämmin ja vastaanottavainen ihminen. Aktiivinen kuuntelu toimi tosi hyvin, hän osasi peilata asiat juuri niin kuin oli tarkoitettu.”
  • ”Freia oli lämmin, piti homman kasassa ja osasi antaa ihan huikean osuvia huomioita ja vinkkejä. Ammattilainen isolla A:lla. Tykkäsin erityisesti siitä miten hän sai nivottua matkamme aikana käsittelemiämme asioita yhteen niin että itsekin sai näitä samoja linkkejä nähtyä sitten omassa elämässään.”
  • ”Freia, olit vahvasti läsnä ryhmän kokoontuimisien aikana, ja kuuntelit meitä tarkasti. Olimme 5 hyvin erilaista ihmistä, ja jotenkin osasit huomioida meidät kaikki hyvällä tavalla. Kiitän intensiivisestä läsnäolosta.”

Haluatko edetä omaan tahtiin?

Verkkokurssilla otat haltuun omaa voimaasi ja opit vastaanottamaan sitä hyvää, joka sinulle kuuluu. Saat edetä ikiomaan tahtiisi, kuitenkin ammattimainen materiaali hallussasi!